DRONNINGENS GATE 24A, 1530 MOSS +47 484 282 25

Om oss

På Onkel Blå ønsker vi å møte deg med en varm atmosfære, profesjonelt og personlig vertskap, og fristende mat og drikke.

Hos Onkel Blå kan du bli kjent med det velkjente svenske konseptet ”fika” der vi blant annet tilbyr deg våre nybakte svenske ”kanelbullar”, småbakverk, og lette og velsmakende lunsjretter.

Vi kommer til å ha et utvalg av retter/bakverk/drikke tilpasset allergikere.

Det er vårt mål å skaffe optimale råvarer og en god del lokalprodusert og økologisk. Med respekt for utsøkte råvarer vil alt behandles og tilberedes med perfeksjon.

Menneskene bak Onkel Blå er Patrik Schöning og Anne Marthe Flesjø.

Patrik Schöning

Patrik kommer fra Västervik, Sverige. Han begynte i restaurantbransjen 1998 og har arbeidet innen hotell og restaurant siden det, med et unntak av 1 år på Handelshøyskolen BI der han studerte bedriftsøkonomi og 1,5 år på en Bar- og Restaurantsjefsutdannelse. Patrik er utdannet vinkelner og dyrker en lidenskap i å finne perfekte mat- og drikkekombinasjoner. Han har internasjonal erfaring fra både Spania og Sør Afrika og i Norge har man kunnet se ham på blant annet Theatercaféen og Son Spa. Patrik kommer sist fra en stilling som Food & Beverage Manager på The Well der han bygde opp alle mat- og drikkekonsepter. Patrik er daglig leder og kommer til å være tilstede både på dagtid og kveldstid.

Anne Marthe Flesjø

Anne Marthe er fra Svinndal og har utdannelse innen Hotell og Næringsliv og er faglært servitør. Hun har jobbet på Holmsbu Spa som bar sjef men har lengst erfaring fra Refsnes Gods der hun jobbet som hovmester frem til 2007. Anne Marthe har siden jobbet som butikksjef i Kitch´n-konsernet. Hos Onkel Blå vil hun ha ansvar for våre frokost- og lunsjkonsepter samt være faglig leder for våre fremtidige lærlinger.